Här kan du läsa mer om våra paket och tjänster! Tveka inte att höra av er om ni undrar något!

RE:YOOZD

löpande service, underhåll
och up- cyclING

Med  vår tjänst kan vi skapa en databas för er, genom att inventera, registrera och även förvalta, så att era möbler kan hittas och återanvändas för ett längre liv. Förvaltningen består av löpande service, underhåll och up-cycling. Vi vet utifrån vår expertis och kunskap, vad som kan lagas eller göras om. Till vår hjälp har vi ett stort nätverk av skickliga hantverkare och tillverkare, som vi använder oss av när en möbel behöver byggas om, re-designas eller lagas.

yoozd interiors

ett stort utbud av kvalitativa och prisvärda kontorsmöbler

Kan vi inte återbruka er inredning eller om ni behöver komplettera hela eller delar av ert nya kontor, tycker vi det är mest hållbart och kostnadseffektivt att använda sig utav begagnade kontorsmöbler. I vår tjänst Yoozd interiors erbjuder vi ett stort utbud av kvalitativa och prisvärda kontorsmöbler med en garantitid på minst sex månader.

yoozd to love

så hög andel återbruk som möjligt och därmed så lite avfall som möjligt

Det bästa för miljön är att era möbler kommer till lång användning men det kan finnas flera orsaker till att möbler blir oattraktiva, oönskade eller överflödiga. Avveckling av möbler är därför väldigt ofta en bortglömd del av möbelflödena på kontoret.

Eftersom Yoozd fokus ligger på att skapa så hög andel återbruk som möjligt och därmed så lite avfall som möjligt, använder vi vår expertis och kanaler för att bedöma andrahandsvärdet, sälja vidare, alternativt skänka bort. Steget till återvinning är det absolut sista, men även det kan innefatta återanvändning av vissa delar.

Vi ser framemot att höra från er!